.

.

JGB37-3157 DC Опрема Моторни Голем вртежен момент Моторот 12V 24V 9/15/29/47/61/88/142/266/425/800/1280RPM

JGB37-3157 DC Опрема Моторни Голем вртежен момент Моторот 12V 24V 9/15/29/47/61/88/142/266/425/800/1280RPM

DEN 1425.12
Количина на стоки


JGB37-3157
12 V : 1280rpm 800rpm 425rpm 266rpm 142rpm 88rpm 61rpm 47rpm 29rpm 15rpm 9rpm
24 V : 1280rpm 800rpm 425rpm 266rpm 142rpm 88rpm 61rpm 47rpm 29rpm 15rpm 9rpm
型號 電壓 空載 最大效率點 堵轉 減速器 Напон Noload На Max.Effciency Кабина Speedreducer 使用範圍 額定值 轉速 電流 轉速 電流 扭矩 功率 扭矩 電流 減速比 長度 Модел Користејќи Ги копчињата за Брзо Моменталната Брзина Тековната вртежен момент Моќ вртежен момент Тековната Redction (L)Големина Rangge Оценет r/мин ma r/мин kg.cm W кг.cm Сооднос mm
6-12 V 12 V 1280 240 960 1.2 0.5 14 2.5 3.5 6.25 19
6-12 V 12 V 800 240 600 1.2 0.8 14 4 3.5 10 19
6-12 V 12 V 425 240 340 1.2 1.5 14 7.5 3.5 18.8 22
6-12 V 12 V 266 240 212 1.2 2.4 14 12 3.5 30 22
6-12 V 12 V 142 240 113 1.1 4.5 14 22 3.5 56 24
6-12 V 12 V 88 240 73 1.1 7.2 14 36 3.5 90 24
6-12 V 12 V 61 240 51 1.1 10 14 50 3.5 131 26.5
6-12 V 12 V 47 240 40 1.1 14 14 禁止 3.5 168 26.5
6-12 V 12 V 29 240 25 1 21 14 禁止 3.5 270 26.5
6-12 V 12 V 15 240 13 1 40 14 禁止 3.5 506 29
6-12 V 12 V 9 240 8 1 60 14 禁止 3.5 810 29
6-24 V 24 V 1280 120 960 0.9 0.5 14 2.5 3 6.25 19
6-24 V 24 V 800 120 600 0.9 0.8 14 4 3 10 19
6-24 V 24 V 425 120 340 0.9 1.5 14 7.5 3 18.8 22
6-24 V 24 V 266 120 212 0.9 2.4 14 12 3 30 22
6-24 V 24 V 142 120 113 0.9 4.5 14 22 3 56 24
6-24 V 24 V 88 120 73 0.9 7.2 14 36 3 90 24
6-24 V 24 V 61 120 51 0.9 10 14 50 3 131 26.5
6-24 V 24 V 47 120 40 0.8 14 14 禁止 3 168 26.5
6-24 V 24 V 29 120 25 0.8 21 14 禁止 3 270 26.5
6-24 V 24 V 15 120 13 0.8 40 14 禁止 3 506 29
6-24 V 24 V 9 120 8 0.8 60 14 禁止 3 810 29

Брзина(ВРТЕЖИ во минута):
12V 9RPM, 12V 15RPM, 12V 29RPM, 12V 47RPM, 12V 61RPM, 12V 88RPM, 12V 142RPM, 12V 266RPM, 12V 425RPM, 12V 800RPM, 12V 1280RPM, 24V 9RPM, 24V 15RPM, 24V 29RPM, 24V 47RPM, 24V 61RPM, 24V 88RPM, 24V 142RPM, 24V 266RPM, 24V 425RPM, 24V 800RPM, 24V 1280RPM
сертификација:
CCC
Commutation:
четка
Постојана Струја(A):
Како илустрација
Излезна Моќност:
Како илустрација
Број На Модел На:
Како илустрација
Употреба:
Брод,Електричен Велосипед,Home Апарат,Автомобил,Фан
Вртежен момент:
Како илустрација
Тип:
Како илустрација
Ефикасност:
Како илустрација
Изградба:
Како илустрација
Заштита На Функција:
Како илустрација
Употреба:
Како илустрација
R

Тие исто така купуваат со овој производ