.

.

MSP430 развој одбор безжична евалуација одбор поддржува CC1101, Si4432, RF903, NRF2401 и така натаму

MSP430 развој одбор безжична евалуација одбор поддржува CC1101, Si4432, RF903, NRF2401 и така натаму

DEN 3359.52
Количина на стоки

функцијата е релативно едноставна, е основа на различни безжични апликации, во изборот фаза може поле тест модул безжична комуникација на далечина, како и тест модул е добро или лошо
2, безжичните 232 (485) податоци за комуникација случај :
За индустриска пренос на податоци за да го замени традиционалниот кабел за пренос, заеднички процес за апликација : сензор за собирање на податоци и обработка на единствен чип безжичен пренос на податоци безжични примање MCU чита податоците добиени 232 сериски испратите PC (прикажување на податоци и чување на податоци). Главно се користи во различни безжични комуникации, индустриски далечински управувач, home control center, итн. безжични АД сензор апликација дизајн
Апликацијата дизајн на 4.
Безжичен модул поддржани од YZRF400 развој одбор :
1 CC1101 серија безжичен модул :
Micropower модул : RF1100 SE
Медиум моќ модул : RFC-1100 A (максимум пренесува моќност од 100 MW)
RFC-11100 H (максимум пренесува моќта 2 W)
2 n RF905 серија безжичен модул
Micropower модул : RF905 K / RF905 B (PCB антена) / RF905 RD
Медиум моќ модул : RFC-30 F (максимум пренесува моќност од 100 MW)
RFC-30 H (максимум пренесува моќност 1 W)
RFC-33 A (максимум пренесува моќта 2 W)
3 n RF24 L01 серија безжичен модул
Micropower модул : RF24 L01 B/ RF24 L01 SE
Медиум моќ модул : RF24 L01 PA модул (се пренесува моќност од 100 MW)
4 n RF2401 серија безжичен модул
Micropower модул : RF2401 SE/RF2401 B
5 CC1020 безжичен модул
6 RF903 безжичен модул
7 Si4432 безжичен модул
8 CC2500 безжичен модул
Основна конфигурација на YZRF400 development kit :
Постојат 2 плочи во развојот одбор, од кои 1 се температурни сензори
Течни кристали 1 блок 1602
Безжичен модул 2 парчиња на оваа цена Не Модул вклучени Треба појавување
2 главната контрола чип на MSP430 F149 единствен чип microcomputer
DS18 B20 сензор на температура на 1 -55 ~125 В
USB-интернет провајдер download линија 1 USB интерфејс, JTAG дебагирање
Сериски линија 1 корен за комуникација со КОМПЈУТЕР
Батеријата кутија 2 за рачни само тест
ЦД 1 содржи рутини, модул податоци, возачи и така натаму
Модул избор : Бидејќи suite можат да бидат применети на различни модули (различни цени), па цената е безжичен модул suite цена. PC безжична контрола на примена на дизајнот (безжична игра бодирачки систем)
1, безжични двонасочна комуникација (безжичен далечински управувач) случај :
Апликацијата е главната примена на безжичен модул, кои се користат во безжични двонасочна комуникација (безжичен далечински управувач), заеднички процес : предавателот според различни функции на копчиња, примачот ќе прими безжичниот контрола сигнал, за да се постигне соодветната функција. безжичен систем за следење на температурата
5.
Воведување на апликација случај проток
Референтниот дизајн на безжична комуникација помеѓу единствен чип microcomputer и единствен чип microcomputer
Референтниот дизајн на безжична комуникација помеѓу единствен чип компјутер и компјутер
Апликацијата дизајн на 1.

Бренд Име:
MLLSE
R

Тие исто така купуваат со овој производ