.

.

6 Клетки Батеријата за Acer Стремат 7736G 7736Z 7736ZG 7738 7738G 7740 7740G 8730 8730G 8730Z 8730ZG 8930 8930G

6 Клетки Батеријата за Acer Стремат 7736G 7736Z 7736ZG 7738 7738G 7740 7740G 8730 8730G 8730Z 8730ZG 8930 8930G

DEN 876.00
DEN 921.60
-5 %
Количина на стоки

019 AS07 B31 AS07 B32 AS07 B41 AS07 B42 AS07 B51 AS07 B52 AS07 B61 AS07 B71 AS07 B72 B053 R012-9002 БТ.
6 Клетки Батеријата за Acer Стремат 7736 G 7736 Z 7736 ZG 7738 7738 G 7740 7740 G 8730 8730 G 8730 Z 8730 ZG 8930 8930 G бесплатен превозот
Опис :
Батерија Тип : Li-ion
Напон : 10.8 V
Капацитет : 5200m Ah
Тип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)
Состојба : 100% Сосема Нов, 24 месеци гаранција! Сертифицирани од страна CE & Rohs !!
Оваа батерија е компатибилна со следниве дел броеви : За Acer АК.014 Оваа батерија е компатибилна со следниве модели : За Acer Стремат 5230 Серија Стремат 5235 Серија Стремат 5310 Серија Стремат 5315 Серија Стремат 5330 Серија Стремат 5520 Серија Стремат 5520-5 A2 G16 се Стремат 5520-6 A2 G12 Mi се Стремат 5520-7 A1 G16 се Стремат 5520-7 A1 G16 F се Стремат 5520-T38 P12 се Стремат 5520-T38 P8 се Стремат 5520-T38 P8 F се Стремат 5520-TX58 P12 се Стремат 5520-TX58 P16 се Стремат 5520 G Серија Стремат 5520 G-402 G25 Mi се Стремат 5520 G-602 G16 се Стремат 5520 G-602 G16 F се Стремат 5530 Серија Стремат 5530-U6 F се Стремат 5530 G Серија Стремат 5535 Серија Стремат 5535-S6 се Стремат 5710 Серија Стремат 5710 G се Стремат 5710 Z се Стремат 5710 ZG се Стремат 5715 се Стремат 5715 Z Серија Стремат 5720 Серија Стремат 5720 G се Стремат 5730 се Стремат 5730 Z Серија Стремат 5730 ZG Серија Стремат 5739 се Стремат 5739 G-6132 се Стремат 5739 G-6959 се Стремат 5910 G се Стремат 5920 се Стремат 5920 Серија Стремат 5920-1 A2 G16 Mi се Стремат 5920-302 G12 Mi се Стремат 5920-302 G16 MN се Стремат 5920-3 A2 G16 Mi се Стремат 5920-6582 се Стремат 5920-6661 се Стремат 5920 G Серија Стремат 5920 G-102 G16 се Стремат 5920 G-302 G16 MN се Стремат 5920 G-302 G20 H се Стремат 5920 G-302 G20 N се Стремат 5920 G-302 G25 се Стремат 5920 G-302 G25 Hi се Стремат 5920 G-302 G25 Hn се Стремат 5920 G-302 G25 Mn се Стремат 5920 G-3 A2 G25 Mn се Стремат 5920 G-601 G16 се Стремат 5920 G-601 G16 F се Стремат 5920 G-602 G16 се Стремат 5920 G-602 G16 F се Стремат 5920 G-602 G16 Mn се Стремат 5920 G-602 G20 HN се Стремат 5920 G-602 G25 Mn се Стремат 5920 G-702 G25 Hn се Стремат 5920 G-932 G25 се Стремат 5920 G-932 G25 F се Стремат 5930 Серија Стремат 5930 G Серија Стремат 5935 се Стремат 6530 Серија Стремат 6530 G Серија Стремат 6530 G-802 G32 Mn се Стремат 6920 Серија Стремат 6920-602 G16 се Стремат 6920-602 G16 F се Стремат 6920-6422 се Стремат 6920-6428 се Стремат 6920-6610 се Стремат 6920-6621 се Стремат 6920-6731 се Стремат 6920-6864 се Стремат 6920-812 G25 се Стремат 6920-812 G25 F се Стремат 6920-832 G32 се Стремат 6920 G Серија Стремат 6920 G-6 A4 G25 Mn се Стремат 6920 G-814 G32 Bn се Стремат 6920 G-832 G25 Bn се Стремат 6920 G-834 G32 Bn се Стремат 6920 G-934 G32 Bn се Стремат 6930 Серија Стремат 6930-6067 се Стремат 6930-6073 се Стремат 6930-6082 се Стремат 6930-6154 се Стремат 6930-6262 се Стремат 6930-6455 се Стремат 6930-6560 се Стремат 6930-6586 се Стремат 6930-6723 се Стремат 6930-6771 се Стремат 6930-6809 се Стремат 6930-6940 се Стремат 6930-6941 се Стремат 6930-6942 се Стремат 6930 G се Стремат 6930 G Серија Стремат 6930 G-583 G25 Bn се Стремат 6930 G-583 G25 Mn се Стремат 6930 G-643 G25 Mn се Стремат 6930 G-733 G25 Mn се Стремат 6930 G-944 G64 Mn се Стремат 6930 G-B32 се Стремат 6930 G-B32 F се Стремат 6930 G-BC32 се Стремат 6930 G-BC32 F се Стремат 6935 Серија Стремат 6935-6194 се Стремат 6935 G Серија Стремат 6935 G-644 G25 Bn се Стремат 6935 G-644 G32 Bn се Стремат 6935 G-734 G32 Bn се Стремат 6935 G-844 G32 Bn се Стремат 6935 G-944 G32 Bn се Стремат 7220 Серија Стремат 7230 Серија Стремат 7330 Серија Стремат 7520 серија Стремат 7520-5115 се Стремат 7520-5618 се Стремат 7520-5823 се Стремат 7520 G-502 G25 Mi се Стремат 7520 G-502 G32 Mi се Стремат 7530 Серија Стремат 7530 G Серија Стремат 7535 се Стремат 7540 се Стремат 7720 се Стремат 7720 Серија Стремат 7720-1 A2 G16 Mi се Стремат 7720-3 A2 G12 Mi се Стремат 7720 G Серија Стремат 7720 G-1 A2 G16 Mi се Стремат 7720 G-1 A2 G24 Mi се Стремат 7720 G-302 G25 Mi се Стремат 7720 G-302 G25 Mn се Стремат 7720 G-302 G32 Hi се Стремат 7720 G-3 A2 G32 Mi се Стремат 7720 G-5 A2 G16 Mi се Стремат 7720 G-602 G50 Mn се Стремат 7720 G-603 G50 Hn се Стремат 7720 G-702 G50 Hn се Стремат 7720 Z Серија Стремат 7720 Z-1 A2 G16 Mi се Стремат 7720 ZG-3 A1 G16 Mi се Стремат 7730 Серија Стремат 7730 G Серија Стремат 7730 Z Серија Стремат 7730 ZG Серија Стремат 7735 се Стремат 7735 Z се Стремат 7738 се Стремат 8730 Серија Стремат 8730-6314 се Стремат 8730-6550 се Стремат 8730-6918 се Стремат 8730-6951 се Стремат 8730 G се Стремат 8730 G Серија Стремат 8730 G-6042 се Стремат 8730 G-6681 се Стремат 8730 Z Серија Стремат 8730 ZG Серија Стремат 8730 ZG-344 G32 Mn се Стремат 8920 Серија Стремат 8920-6030 се Стремат 8920-6048 се Стремат 8920-6671 се Стремат 8920 G Серија Стремат 8920 G-6 A4 G32 Bn се Стремат 8920 G-834 G32 Bn се Стремат 8920 G-932 G32 Bn се Стремат 8920 G-934 G50 Bn се Стремат 8920 G-934 G64 Bn се Стремат 8935 се Стремат 8940 G се Стремат 8940 G-BR101 Extensa 7230 Extensa 7630 Extensa 7630 G Серија Travel Mate 7230 Серија Travel Mate 7330 Travel Mate 7530 Серија Travel Mate 7530 G Серија Travel Mate 7730 Серија Travel Mate 7730 G Серија за Портал MC7310u MC7321u MC7801u MC7803u MC7804h MC7805e MC7825u MC7833u MD7309u MD7311h MD7311u MD7312h MD7321u MD7327u MD7329u MD7330u MD7333u MD7334u MD7335u MD7801u MD7802h MD7804e MD7811u MD7818u MD7820u MD7822u MD7826u
.

Производи Статус:
Акции
Бренд Име:
HSW
Тип:
Li-Ion
Пакет:
Yes
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Батеријата Напон:
11.1 V
Компатибилен Бренд:
Acer
Број На Модел На:
Се стремат 7736G 7736Z 7736ZG 7738 7738G 7740 7740G 8730 8730G 8930
боја:
Црна
Сертификат:
CE,FCC,RHOS
Condtions:
акции, 100% сосема НОВ
Гаранција:
2 години
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
Капацитетот На Батеријата:
5200MAH
is_customized:
Yes
R

Тие исто така купуваат со овој производ