.

.

1/4 4R210-08 5 Начин 2 Позиција Рака Лост Електромагнетниот Вентил

1/4 4R210-08 5 Начин 2 Позиција Рака Лост Електромагнетниот Вентил

DEN 2208.00
Количина на стоки


Модел
4 R210-08
4 R310-10
3 R210-10
3 R310-10
Течност
40 micron филтрира воздухот
Положба и начин НЕМА.
5/2 Начин
3/2 Начин
Ефективната површина
16mm2(CV=0.89)
30mm2(CV=1.68)
16mm2(CV=0.89)
30mm2(CV=1.68)
Порт големина
08 : Воздух влезот=Воздух излезот=G1/4"=Издувните=G1/8"
10 : Воздух влезот=Воздух излезот=G3/8"=Издувните=G1/8"
Оперативен притисок
0 ~ 0.8 MPa
Температурата на работа
0 ~ 60 C

Тип:
Вентили
R

Тие исто така купуваат со овој производ