.

.

3/4 2W Серија UD Вода Електромагнетниот Вентил Месинг 2 Начин Вентил Нафта Гас Вентили Модел 2W200-20,N/C AC220V,DC12V,DC24V

3/4 2W Серија UD Вода Електромагнетниот Вентил Месинг 2 Начин Вентил Нафта Гас Вентили Модел 2W200-20,N/C AC220V,DC12V,DC24V

DEN 2092.80
Количина на стоки


1.Тип : Нормално Отворен
2.Навој дијаметар : G1/8" G1/4" G3/8" G1/2" G3/4" G1" G1-1/4" G1-1/2" G2"
3.Проток(mm) : 06 08 10 15 20 25 35 40
4.Притисок : 0.1~1.0 Mpa
5.Температура : -10~150'C
6.Нафта Печат Материјал : NBR/VT
Опис На Производот :
1.Тип : Нормално Затворен
2.Навој дијаметар : G1/8" G1/4" G3/8" G1/2" G3/4" G1" G1-1/4" G1-1/2" G2"
3.Проток(mm) : 06 08 10 15 20 25 35 40
4.Притисок : 0.1~1.0 Mpa
5.Температура : -10~150'C
6.Нафта Печат Материјал : NBR/VT
Спецификации и Описи
2 W160-10
2 W160-15
2 W200-20
2 W250-25
2 W350-35
2 W400-40
2 W500-50
Порт Големина
G3/8"
G1/2"
G3/4"
G1"
G1-1/4"
G1-1/2"
G2"
CV Вредност
4.8
4.8
7.6
12
24
29
48
Тип
Нормално Затворен
Материјал на Телото
Дувачкиот
Движење Шема
Direct Drive
Работна Температура
-5~+80'C(180'C)
Работен Притисок
Вода-Масло : 0~0.5 Mpa Воздух/Гас : 0~0.7 Mpa
Материјал на Печат
NBR VITON
Напон и Начин,Позиција
Како вашите барања
Течни
Вода Нафта Гас Воздух
Серпентина
Конвенционалните(Водоотпорен)

Тип:
Вентили
R

Тие исто така купуваат со овој производ