.

.

JIGU 6CELLS Лаптоп со Батерија За HP Бизнис Лаптоп nx6100 NX6120 nx6125 nx6115 nx6130 nx6310 nx6315 nx6320 nx6325 nx6330 nc6100

JIGU 6CELLS Лаптоп со Батерија За HP Бизнис Лаптоп nx6100 NX6120 nx6125 nx6115 nx6130 nx6310 nx6315 nx6320 nx6325 nx6330 nc6100

DEN 769.92
Количина на стоки


Ве молиме да се осигурате производ(и) кои ви се случува да се купи одговара на марка, модел и дел број на вашиот уред, Овој Лаптоп Батеријата може да го замени следните дел броеви : За HP COMPAQ Лаптоп Компатибилни Модели Бизнис Лаптоп 6000 Бизнис Лаптоп nc6140 Бизнис Лаптоп nx6330 Бизнис Лаптоп 6510b Бизнис Лаптоп nc6320 Бизнис Лаптоп nc6100 Бизнис Лаптоп 6515b Бизнис Лаптоп nc6400 Бизнис Лаптоп nc6105 Бизнис Лаптоп 6710b Бизнис Лаптоп nx6100 Бизнис Лаптоп NC6115 Бизнис Лаптоп 6710s Бизнис Лаптоп nx6110 Бизнис Лаптоп NC6200 Бизнис Лаптоп 6715b Бизнис Лаптоп NX6120 Бизнис Лаптоп nc6300 Бизнис Лаптоп 6715s Бизнис Лаптоп nx6125 Бизнис Лаптоп NX5100 Бизнис Лаптоп 6910p Бизнис Лаптоп nx6000 Бизнис Лаптоп nx6100 Бизнис Лаптоп nc6000 Бизнис Лаптоп nx6115 Бизнис Лаптоп NX6105 Бизнис Лаптоп nc6110 Бизнис Лаптоп nx6130 Бизнис Лаптоп NX6110/КТ Бизнис Лаптоп nc6120 Бизнис Лаптоп nx6310 Бизнис Лаптоп NX6140 Бизнис Лаптоп nc6220 Бизнис Лаптоп nx6315 Бизнис Лаптоп nx6300 Бизнис Лаптоп nc6230 Бизнис Лаптоп nx6320 Бизнис Лаптоп NX6310/CT Бизнис Лаптоп nc6000 Бизнис Лаптоп nx6325 Бизнис Лаптоп NX6320/CT За HP COMPAQ Лаптоп Дел броеви 360482-001 395791-661 446399-001 360483-001 395791-741 983 C2280 F 360483-003 396751-001 DAK100520-01 F200 L 360483-004 397809-001 EQ441 AV 360484-001 397809-003 HSTNN-CB49 364602-001 397809-242 HSTNN-DB05 365750-001 398650-001 HSTNN-DB16 365750-003 398680-001 HSTNN-DB28 365750-004 398854-001 HSTNN-FB05 367457-001 398874-001 HSTNN-FB18 372772-001 408545-001 HSTNN-IB05 382553-001 408545-141 HSTNN-IB08 383220-001 408545-142 HSTNN-IB16 385843-001 408545-241 HSTNN-IB18 385895-001 408545-261 HSTNN-IB28 393549-001 408545-262 HSTNN-LB05 393652-001 408545-621 HSTNN-LB08 395790-001 408545-721 HSTNN-MB05 395790-003 408545-741 HSTNN-UB05 395790-132 408545-761 HSTNN-UB18 395790-163 409357-001 HSTNN-XB11 395791-001 409357-002 HSTNN-XB18 395791-002 415306-001 HSTNN-XB28 395791-003 418867-001 PB994 395791-132 418871-001 PB994 A 395791-142 443884-001 PB994 ET 395791-251 443885-001 PQ457 AV 395791-261 446398-001

Бренд Име:
JIGU
Тип:
Li-Ion
Компатибилен Бренд:
HP
Батеријата Напон:
10.8 V/11.1 V
Број На Модел На:
nx6100 NX6120 nx6125 nx6115 nx6130 nx6310
Пакет:
Yes
is_customized:
Yes
R

Тие исто така купуваат со овој производ