Радио Тајм ФМ е медиумска куќа која работи 21 година и е единствено, а во исто време и најслушано радио во Гевгелиската околина. Работејќи по светски запишани стандарди, таканaречениот топ 40 формат на радио станица, нуди 24 часовна квалитетна радио програма исполнета со едукативни и забавни содржини, контактни емисии и пред се музика за сечиј вкус.

Екипата на радиото ја сочинуваат млади ентузијасти, вљубеници во музиката и радиото и веќе одамна докажани имиња во оваа професија. Радиото со својот квалитетен сигнал зрачи и ги покрива општините Гевгелија, Богданци, Валандово, Дојран, дел од Струмичкиот, како и дел од Радовишкиот регион. Покрај големиот процент на покриеност, популарноста односно слушаноста на радиото е голема, а сето тоа го потврдуваат последните анкети спроведени од АВМУ според кои Тајм ФМ е најслушаното локално радио 3 години по ред.


Превземи Winamp за online слушање